Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pun Facebook avantura

FOTO Jeste li je vidjeli? Policija je traži!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Annabell "Bella" Dundon bjegunka je za kojom je izdan europski uhidbeni nalog. A dok policija traga za njom posljednjih nekoliko tjedana, ona na Facebooku objavljuje nove seksi fotografije.

Seksi 24-godišnja bjegunka iz Velike Britanije obožava se naslađivati s policijom i to putem Facebooka na kojem objavljuje fotografije iz noćnih izlazaka.

Annabell se nalazi na listi bjegunaca zakojima je raspisan europski uhidbeni nalog i to zbog prijetnji smrću jednoj ženi u Irskoj 2011. godine. Ona je ujedno i najmlađa sestra zloglasnih kriminalaca - braće Dundon.

Pročitajte i ovo Macron i May (Foto: AFP) Sastanak u Breganconu Emmanuel Macron primio britansku premijeru May kako bi razgovarali o Brexitu Požari u Švedskoj (Foto: Dnevnik.hr) Vruće u Europi Nezapamćeno ljeto: Suše pogađaju Veliku Britaniju, Švedskom haraju nezapamćeni požari

Zatvorenica podigla tužbu zbog OVE fotografije

Nemilosrdni nasilnici - 36-godišnji Wayne, 31-godišnji Ivan i 30-godišnji Dessie još uvijek su u zatvoru, dok se za 26-godišnjeg Gera, koji je trenutno na slobodi, vjeruje da je otputovao u London.

Za Bellu se vjeruje kako se također nalazi u Londonu i to s bratom Kennyjem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene