Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Animirana ljepotica

FOTO Japanci zaluđeni lijepom krimskom tužiteljicom Natalijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne stišava se medijska opsesija krimskom državnom tužiteljicom Natalijom Poklonskayjom. A najluđi za njom postali su - Japanci.

I dok se kriza na relaciji Rusija-Ukrajina smatra jednom od najjačih u posljednje vrijeme te služi za ponovno korištenje sintagme 'hladni rat', pažnja mnogih medija usmjerena je na zgodnu državnu odvjetnicu Nataliju Poklonskayu koja je u prvi plan došla, između ostalog, zahvaljujući svom atraktivnom izgledu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pijani do bola FOTO Mrtvi pijani poslovni ljudi leže po pločnicima i vlakovima Slika nije dostupna Nomisugi VIDEO Previše pijani: Sasvim neobična kampanja protiv alkoholizma

Stroga Natalia čuvat će pravdu na Krimu!

Promatrači ovog konflikta postali su preokupirani lijepom 33-godišnjom Natalijom i to pogotovo video klipom njezine prve konferencije za medije, snimljenog ubrzo nakon što je postavljena na dužnost glavne državne tužiteljice 11. ožujka.

Video je pogledan preko 400 tisuća puta, a Japanci su prizore iz njega začinili svojim viđenjem njezine ljepote. Pogledajte animiranu Nataliu u priloženoj galeriji fotografija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene