Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nosi je i poznati glumac

FOTO Majice koje se masovno prodaju po Rusiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glumac Mickey Rourke odlučio se pridružiti gomili i čekati u redu da kupi majicu kratkih rukava sa slikom ruskoga predsjednika Vladimira Putina, kakve se odnedavno masovno prodaju po Rusiji.

Kad je iz velikog izbora boja odabrao praktičnu sivu, Rourke je majicu odmah i navukao i ponosno u njoj šetao robnom kućom na moskovskome Crvenom trgu, piše Independent.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Forenzičko izvješće Procurili strašni detalji o smrti Alekseja Navaljnog: Četiri sata bio je čvrsto vezan za ruke i noge Vladimir Putin Nakon pobune Putinov saveznik otkrio zašto su vagnerovci brzo napredovali do Moskve: "Vrlo je jednostavno..."

Na majici cvijećem okruženi Putin s mornarskom kapom zamišljeno zuri u daljinu.

Novinarima ispred trgovine Rourke je objasnio kako dobro zna tko je na majici i on mu se sviđa. "Da mi nije drag, ne bih kupio majicu, vjerujte", rekao je. "Nekoliko sam ga puta susreo i bio je pravi gospodin. Tip je cool, sasvim običan, gledao me ravno u oči. Mislim da je frajer u redu. Da ne mislim, vjerujte da ne bih nosio ovu majicu", objasnio je Rourke. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene