Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo po noći

FBI u potrazi za snajperistom koji napada vojne objekte

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki FBI je u lovu na snajperista koji napada objekte američke vojske oko Washingtona.

Dosada je izveo 5 napada i to uvijek istom puškom, potvrdili su istražitelji. Zadnji je put pucao na postaju za novačenje u sjevernom dijelu Virginije. Nitko nije bio ozlijeđen. FBI vjeruje kako snajperist pokušava izbjeći moguće žrtve, zbog čega napada samo po noći ili u ranim jutarnjim satima.

Pročitajte i ovo Američki vojnici Pripreme za velike sukobe Restrukturiranje jedne od najvećih vojnih sila svijeta: Godinama se bore s neuspješnim novačenjem, a natječu se s Kinom i Rusijom Charles McGonigal plaćao mu i putovanja Bivši agent FBI-a ide u zatvor: Plaćao ga albanski obavještajac

Svoj pohod je započeo u listopadu napadom na Nacionalni muzej marinaca u Virginiji, kada je ispalio 10 hitaca. Osoblje Muzeja prvotno je mislilo da su tragovi na prozorima ptičji izmet, piše Skynews. Samo nekoliko dana kasnije pucano je na Pentagon.

>> SAD: Pucano u Nacionalni muzej Marinskog korpusa

Pošto je čak tri puta pucao na Muzej, FBI vjeruje da se radi o bivšem pripadniku marinaca, koji je gnjevan na vojsku. Uvjereni su da incidenti nisu povezani s Al Qaedom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene