Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Telefonski razgovor

Erdogan u problemima: Procurila još jedna snimka koja ukazuje na korupciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na novoj snimci spominje se bivši ministar iz Erdoganovog kabineta koji se žalio da nije dobio svoj dio novca.

Problemi s korupcijom ne prestaju brinuti turskog premijera Tayipa Erdogana nakon što se u nedjelju na internetu pojavila još jedna snimka telefonskog razgovora u kojem su sudjelovali jedan bivši ministar i jedan gospodarstvenik.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

SKANDAL ZBOG SNIMKE: Premijer od sina tražio da se riješi 30 milijuna eura?

Razgovor se odvijao između Reze Zarraba, biznismena iz Azerbejdžana i još jedne osobe kojoj Zarrab govori kako se bivši ministar gospodarstva Zafer Caglayan žalio jer nije dobio deset milijuna eura koji su mu bili obećani.

Zarrab u razgovoru kaže da je bio jako iznenađen kad je čuo da ministar nije dobio novac iz njegove tvrtke, te da se radi o grešci.

Caglayan i tri druga ministra su smijenjeni u prosincu nakon što je policija upala u Erdoganov kabinet zbog optužbi za korupciju. Za Erdogana je ovo još jedan veliki udarac koji pokazuje razmjere korupcijskih afera u njegovoj vladi, a nedavno su procurile i snimke na kojima se čuje njegov glas dok upozorava sina da sakrije 30 milijuna eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene