Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve dijele

Elmedin ostvario dječački san: Iz Njemačke doveo Ukrajinku, pa sada ona i Bosanka dijele krevet i - muža

Screenshot
Screenshot Foto: Screenshot/YouTube
Ukrajinku Janu Elmedin je upoznao u Njemačkoj i zaljubio se. No, kod kuće je već imao ženu s kojom ima tri sina. Sada žive svi zajedno.

Elmedin Karić iz Busovače živi s dvije žene. Ističe da je oduvijek maštao o tome, a želja mu se ostvarila.

Pročitajte i ovo Prosvjed studenata ADU-a - 6 Provjereno objavilo snimku VIDEO Prosvjed studenata ADU-a zbog profesora koji je vraćen na posao nakon što ih je brutalno vrijeđao i urlao. Dekan najavio da će ponuditi ostavku

Ukrajinku Janu upoznao je dok je bio na privremenom radu u Njemačkoj, a odmah se između njih rodila ljubav. No, kod kuće je već imao ženu. S Fatimom ima tri sina i u braku su već 10  godina. Tada se rodila ideja da živi istovremeno s Janom i Fatimom, piše Dnevni avaz.

Otac ga je istjerao iz kuće jer ne želi da s dvije žene živi u njegovoj kući, pa je Elmedin kupio kuću na kredit i u njoj živi sa svojim ženama i troje djece.

Pročitajte i ovo Ilustracija uznemireni roditelji Djeca na rođendanu pojela muffine, pa završila u bolnici: "Uzeo je medino uho..."

Dvije žene dobro surađuju, međusobno si pomažu. Elmedin kaže da se Jana i Fatima ponašaju kao sestre. One su pak izjavile da im ne smeta što dijele muža.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene