Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog skupocjene imovine

Egipat: Mučki ubijen i pod palmom zakopan bračni par iz BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik jednog bračnog para iz BiH s prebivalištem u Egiptu, ubio je i zakopao svoje poslodavce kako bi opljačkao njihovu imovinu.

Egipatska policija u petak navečer pronašla je tijela dvoje švicarskih državljana ubijenih i zakopanih ispod palme u dvorištu njihove vile u Hurgadi. Prema pisanju portala Klix.ba, radi se o bračnom paru Fahrudinu i Sejidi Muratović iz Teočaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

'Svi smo u šoku i nevjerici. Trebali su se vratiti pred Novu godinu u Švicarsku. Međutim, desetak dana se nisu javljali nakon čega je njihova kćerka pozvala policiju koja je na kraju otkrila da su ubijeni i zakopani ispod palme u vrti njihove vile u Hurghadi', rekla je Fahrudinova šogorica Fadila.

Ubio ženu jer je mislio da ga vara?

Prema prvim službenim informacijama, Fahrudina i Sejidu je ubio čuvar njihove kuće uz pomoć dva prijatelja, kako bi opljačkao njihovu imovinu.

Glasnogovornica švicarskog ministarstva vanjskih poslova Carole Waelti je precizirala da je ministarstvo 'u kontaktu s egipatskom policijom koja provodi kriminalističku istragu', dodavši da su 'zločini nad strancima vrlo rijetki u Egiptu'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene