Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uragan pogodio Meksiko

Dvoje mrtvih nakon uragana Charlotta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje dvoje djece je izgubilo život nakon naleta uragana Charlotta u južnom Meksiku.

Uragan prve kategorije u potpunosti je uništio glinenu kuću, u kojoj su se nalazile 13-godišnja djevojčica i njena 7-godišnja sestra.

Pročitajte i ovo Callum i Jake Robinson strava u Meksiku FOTO U bunaru pronađena tijela braće koja su posjetila i Hrvatsku: "Vjerujemo da su ih zbog ovoga ubili..." Uragan Hilary izazvat će poplave u Meksiku i na jugozapadu SAD-a Otkazani brojni letovi FOTO Uragan Hilary približava se Meksiku i jugozapadu SAD-a: Prijete opasne poplave, mogle bi izazvati katastrofu

Njihova majka je sa teškim ozljedama prevezena u bolnicu u Huatulcu.

>> Uragan poharao Kaliforniju

Prema prvim neslužbenim procjenama, Charlotta je uništila krovove kuća, uzrokovala nestašicu struje i manje odrone zemlje. Vlasti će procjeniti razmjere nastale štete čim se vrijeme smiri.

Charlotta je još u petak pogodila Puerto Escondido, na južnoj pacifičkoj strani Meksika , i u rano jutarnjim satima dosegla brzinu od 120 km/h. Iz Nacionalnog centra za uragane predviđaju da će Charlotta do nedjelje oslabiti na razinu tropske oluje.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene