Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali Božić

VIDEO Uhićeni otmičari: Kidnapirali Isusa i sve snimili, za akciju imali zanimljivo objašnjenje

Screenshot
Screenshot Foto: TikTok/Paco3386
Policija je uhitila mladiće koji su iz jaslica izloženih u španjolskom gradu ukrali figuricu malog Isusa.

Policija u jugoistočnoj Španjolskoj uhitila je dvojicu muškaraca optuženih za krađu kipića novorođenog Isusa iz jaslica izloženih u gradu i traženje otkupnine za povratak figurice na TikToku, priopćile su vlasti u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Ilustracija nova prijetnja Opasan virus ubrzano se širi, stižu ozbiljna upozorenja na novu epidemiju: "Rizik je velik za cijeli svijet"

Pročitajte i ovo Erupcija vulkana na Islandu Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Erupcija vulkana na Islandu: "Ovo je nevjerojatno! Kao u filmu!"

Dvojica osumnjičenih u dobi od 19 i 21 godine objavili su video na toj platformi nazivajući se "otmičarima" i tražeći od policije u Sant Vicentu del Raspeigu, predgrađu Alicantea, 2000 eura otkupnine zbog nedovoljne brige za malog Isusa. Na videosnimci se također vidi muškarac s prikrivenim licem kako podiže kipić s tla i stavlja ga u prtljažnik automobila.

Iz grada su u priopćenju potvrdili da je tandem kasnije u policijskoj postaji priznao umiješanost u krađu.

@paco3386 Máxima difusión por favor, no solo ha sido ese, también han robado el que había puesto también en la calle Villafranqueza 17 donde está el mercadillo de Navidad, ojalá os pillen y veréis como ya no os vais a reír tanto. #navidad #Alicante #sanvicentedelraspeig #niñojesus ♬ sonido original - paco1986garcia

Pošto se videosnimka proširila internetom, kipić je u nedjelju navečer osvanuo pokraj kontejnera za otpad na ulici u blizini jaslica, rekao je gradonačelnik Pachi Pascual.

U ponedjeljak ujutro kipić Isusa vraćen je u svoju kolijevku u jaslice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićeni su Sve su isplanirali, ukrali auto, krenuli u pljačku, a onda se dogodilo nešto što nisu očekivali

Predstavnik španjolske vlade u Alicanteu Carlos Sanchez nazvao je događaj nesretnim jer takvo nešto uopće nije šaljivo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene