Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni su

Sve su isplanirali, ukrali auto, krenuli u pljačku, a onda se dogodilo nešto što nisu očekivali

Ilustracija
Ilustracija Foto: Facebook/Commerce City Police Department
Trojica naoružanih lopova u Coloradu krenula su opljačkati tvrtku za unovčavanje čekova, ali prije nego što su uspjeli pobjeći, netko im je ukrao automobil za bijeg. Policija je slučaj opisala kao neočekivani ironični obrat.

U subotu ujutro tri naoružane i maskirane osobe pokušale su opljačkati Hi Lo Cheque Casing, navodi se u priopćenju policijske uprave Commerce Cityja.

"Dok je trojac pljačkao tvrtku, četvrti kriminalac ukrao je njihovo vozilo za bijeg", rekla je policija i dodala kako je automobil kojim su htjeli pobjeći najvjerojatnije i sam ukraden.

Pročitajte i ovo Žaba krastača Jezivi prizori u Australiji Najezda otrovnih žaba podigla stanovnike na noge, službe su bespomoćne: "Ako ih vidite, koristite ove metode usmrćivanja"

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovo morate znati Jedan simbol na kontrolnoj ploči može vam olakšati život: Znate li što znači ova strelica?

Prije nego što su razbojnici uspjeli pobjeći pješice, na mjesto događaja stigla je policija. Uhićeno je dvoje od troje sumnjivaca u akciji koju je policija nazvala "neočekivani ironični obrat",.

Pljačkaši su mlađi od 18 godina, tvrde lokalni mediji pozivajući se na glasnogovornika policijskog odjela.

Iz policije kažu da je očevid u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene