Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ispunio očekivanja

Dvije trećine Slovenaca nezadovoljno Pahorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski premijer Borut Pahor ne ispunjava očekivanja birača, pokazala je anketa koju je danas objavilo ljubljansko 'Delo'.

Šezdeset šest posto ispitanika u anketi provedenoj prošlog tjedna izjavilo je da Pahor nije ispunio njihova očekivanja otkako su njegovi Socijalni demokrati na parlamentarnim izborima prije 10 mjeseci osvojili tijesnu većinu i formirali četveročlanu koalicijsku vladu lijevog centra.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Slika nije dostupna Samuel Žbogar zaključio 'Poboljšanje odnosa s RH najveće je Pahorovo postignuće'

Usto, 55 posto ispitanika smatra da Pahor vodi neodgovarajuću politiku postavljanja ljudi na odgovorna mjesta u stranci, te da zato SD-u prijeti raspad na nekoliko struja, objavio je vodeći slovenski list.

Po objavljenoj anketi Pahorovoj su vladi nešto sklonije žene, ali je i među njima 59 posto onih koji navode da Pahorovom vladom nisu zadovoljne. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene