Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strahote na indijskim ulicama

Nova žrtva grupnog silovanja je trogodišnja djevojčica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučajevi grupnih silovanja žena i dalje potresaju Indiju, nova žrtva je trogodišnja djevojčica koju su nasilnici oteli dok je na ulici spavala kraj majke.

Indiju, ali i svijet, ne prestaju šokirati slučajevi grupnih silovanja, no žrtve seksualnih nasilnika posljednjih tjedana sve su mlađe. Posljednja u nizu trogodišnja je djevojčica iz obitelji beskućnika koju je u utorak otela grupa muškaraca dok je na pločniku u gradu Tirulu na jugu zemlje spavala pored majke.

Pročitajte i ovo Policija Neočekivano otkriće Pokušali krijumčariti strance na granici kod Metkovića: Policajci se iznenadili kad su zavirili u kombi Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

>> Šokantna snimka: Usred masovnih prosvjeda silovali djevojku!

Sky news piše da su je u nesvjesnom stanju pronašli studenti koji su posvjedočili da je djevojčica imala visoku temperaturu i bila potpuno prekrivena mravima. Odvedena je u obližnju bolnicu gdje su je pregledali liječnici te potom smjestili na odjel intenzivne skrbi. Osoblje bolnice otkrilo je da je trogodišnjakinja teško ozlijeđena te da će njezin oporavak trajati nekoliko mjeseci.

U međuvremenu, statistike pokazuju da broj napastovanja žena od prosinca, odnosno od javne kampanje pokrenute nakon smrti silovane studentice u New Delhiju, ne jenjava. Dnevno se prijavi čak četiri slučaja novih silovanja u indijskom glavnog gradu, no vlasti još nisu pokazale da se ozbiljno namjeravaju suprostaviti seksualnom nasilju nad ženama. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene