Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hitna evakuacija

Drama u Srbiji: Iscurio amonijak iz cisterne, 20 osoba prebačeno u bolnicu, među njima i djeca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U noći s četvrtka na petak iscurio je amonijak iz cisterne na teretnoj pruzi u naselju Topola kod Pančeva. Deset je osoba s lakšim ozljedama prevezeno u Opću bolnicu Pančevo, od kojih su dvije na kisiku.

U naselju Topola kod Pančeva oko 22:30 na teretnoj pruzi iscurio je amonijak iz cisterne.

Direktor Opće bolnice Pančevo, Slobodan Ovuka, rekao je da je u bolnicu primljeno 20 osoba, a među njima je bilo i djece.

"Dvije osobe su bile na kisiku, ali su i one puštene kući. Niko od pacijenata nije pokazao znakove akutnog trovanja amonijakom, već su imali blaže probleme. Sada se osjećaju dobro", rekao je direktor bolnice u Pančevu za Danas.rs.

Prema ranijem pisanju Tanjuga, deset osoba je s lakšim ozljedama bilo prevezeno u Opću bolnicu Pančevo, od kojih su dvije bile na kisiku. Do curenja je došlo na parkingu firme Saga.

Pročitajte i ovo Ilustracija NEMA CURENJA PLINA Novi incident na pruzi u Srbiji: S tračnica iskliznula cisterna s dizelom

Vatrogasci i policija su na terenu, a stanari desetak obližnjih kuća su evakuirani, piše Nova.rs. Kako javljaju lokalni portali, više nema opasnosti za građane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene