Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umirovljeni vojnik

Drama ispred srbijanske Vlade: Mahao pištoljem i prijetio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog navodnog duga od 8500 eura vojni umirovljenik iz Srbije danas je u centru Beograda prijetio samoubojstvom.

Ispred srbijanske vlade u središtu Beograda trajala je u petak ujutro više od pola sata prava drama, a blokirane su dvije najprometnije ulice u gradu prije nego su specijalni pregovarački timovi policije oko 11 sati uspjeli spriječili ozbiljniji incident koji je izazvao nepoznati naoružani muškarac i maknuti ga s ulice.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Prema prvim saznanjima, riječ je navodno o vojnom umirovljeniku koji je došao pred zgradu vlade, počeo mahati pištoljem, prijetiti i nekontrolirano se ponašati.

Policija tvrdi da prijeti samoubojstvom jer mu navodno država duguje oko milijun dinara, približno oko 8.500 eura.

Reakcije na puštanje Šešelja - 'Nitko se ne brine o žrtvama, svi se brinu o zločincima'

Slučaj su policiji prijavili prolaznici vidjevši naoružanog čovjeka, a policija je blokirala raskršće ulica Kneza Miloša i Nemanjine ispred zgrada vlade i ministarstva vanjskih poslova.

Pred vladu je upućena interventna postrojba policije i pregovarački tim koji je nastojao umiriti čovjeka i sigurno ga ukloniti sa ulice. Nakon duljeg uvjeravanja i pregovora on se predao policiji nakon čega su ga uveli u zgradu vlade.

U ovom trenutku više detalja o incidentu nije poznato, a vijest je za kratko vrijeme izazvala veliku pozornost u beogradskim elektroničkim medijima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene