Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na putu iz škole

Dokle ide dječja okrutnost: 'Držao nas je na nišanu i naredio da mu se klanjamo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon traumatičnog incidenta jedan je dječak počeo mucati, a tek sad se pokreće istraga o utvrđivanju odgovornosti zbog zataškavanja incidenta.

'Držao je pištolj u ruci. Rekao nam je da stanemo mirno, a onda nam je naredio da kleknemo i da mu se klanjamo. Jako smo se uplašili.' Upravo tim riječima učenik prvog razreda osnovne škole 'Desanka Maksimović' iz Čokota kraj Niša opisuje traumatično iskustvo koje je prošao sa svojim kolegom iz razreda.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini"

Prilikom povratka kući iz škole 7-godišnje dječake zaustavio je učenik sedmog razreda koji je u ruci držao plinski pištolj. Incident se dogodio još u travnju, ali je tek sad prijavljen. Dječaci su pretrpjeli tešku traumu misleći da se radi o pravom pištolju.

FOTO Učenici se u školi pozdravljaju s 'Heil Hitler!' 

'Držao je pištolj. Mislim da je u džepu imao i metalni bokser i nož. Dok smo klečali i klanjali mu se naišla je njegova razrednica. Imala je maramicu u rukama i nagovarala ga da pištolj stavi u maramicu. Tek tada je spustio pištolj. Jako smo se uplašili', prepričava jedan od dječaka.

Ravnateljica škole najavila je da će pokrenuti postupak za utvrđivanje odgovornosti zbog neprijavljivanja incidenta budući da je svemu svjedočila jedna od učiteljica te škole, piše Blic.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene