Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika istraga

FOTO Učenici se u školi pozdravljaju s 'Heil Hitler!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografije 14-godišnjaka i 15-godišnjaka iz Landsberg gimnazije kod Leipziga prikazuju kako učenici salutiraju s podignutom rukom, a imaju i brkove poput Hitlera.

Cijeli jedan razred u Njemačkoj je pod istragom nakon što je primijećeno da se učenici pozdravljaju sa 'Heil Hitler' i govore nacističke slogane.

Roditelji i vlasti su zgroženi činjenicom da su neki od 29 učenika razmjenjivali nacističke poruke preko WhatsAppa. U porukama su veličali Hitlera, a vrijeđali Židove, piše Daily Mail.
Fotografije 14-godišnjaka i 15-godišnjaka iz Landsberg gimnazije kod Leipziga prikazuju kako učenici salutiraju s podignutom rukom, a imaju i brkove poput Hitlera. Objavio ih je Bild u utorak.

Jedna od morbidnih učeničkih šala na račun Holokausta glasila je: 'Zašto se Hitler ubio? Židovi su mu poslali račun za plin.'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi ostali u šoku Ravnateljica pod istragom: Učenike pozdravila sa 'Sieg Heil' Slika nije dostupna Najosporovaniji Mađar U Mađarskoj osvanula bista Hitlerovog saveznika

Hitler je stalno bio na kokainu! I ne samo na tome...

Eli Gampel čiji sin ide u razred koji se našao pod istragom užasnut je što su svi učenici proglašeni 'obožavateljima Hitlera'. Naime, njegovom sinu, za kojeg su očito znali da je Židov, zalijepili su na rukav od jakne naziv desničarske stranke koja okuplja štovatelje nacizma.

Policija je potvrdila kako su za sada pod istragom dvojica učenika iz razreda, no istraga će sigurno biti proširena.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene