Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stare 3 i 4 godine

Djevojčice dva dana bile same s mrtvom mamom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčice stare 3 i 4 godine u britanskom Merseysideu dva su dana provele uz mrtvu majku, priopćila je tamošnja policija.

Policija je stigla u kuću tek kada su ih pozvali susjedi, koji su primijetili kako jedna od djevojčica sjedi na prozoru i maše nogama. Nisu mogli provaliti kroz ulazna vrata, pa su se penjali po ljestvama. Pronašli su mrtvo tijelo 29-godišnje Debbie Caldwell. Djecu su preuzeli djelatnici socijalne službe.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Šokirani susjedi tvrde kako su majku vidjeli dva dana prije pronalaska i to kada je pokupila djecu iz vrtića. Debbie je živjela sama s kćerima, piše Daily Mail. 'Uvijek je bila povučena, ali sretna i bezbrižna. Voljela je svoju djecu i uvijek ih je lijepo oblačila', rekla je jedna od susjeda. 'Još uvijek nismo potvrdili uzrok smrti', rekao je glasnogovornik policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene