Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve češći tip natjecanja

9-godišnjakinje se šminkaju kao odrasle?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lice puno šminke, savršeno uređena kosa, manikirani nokti, nije opis manekenke s naslovnice niti dobro sređene žene, već devetogodišnje Britanke Madison Wren - Campbell. Očito, Madison Wren - Campbell nije prosječna djevojčica.

Osim što 'dnevno vježba svoju ljepotu', ozbiljan je rival svakoj odrasloj ženi. Djevojčica koja izgleda poput odrasle manekenke tek je imenovana britanskom ambasadoricom za globalnu mrežu natjecanja ljepote djevojčica, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Za sada su ovi događaji, s djecom koja paradiraju u večernjim haljinama i visokim petama, bili rijetki u Britaniji, ali organizatori Natjecanja Pepeljuga, koji je otvoren čak i za trogodišnje djevojčice, uvjeravaju da će taj tip natjecanja postati sve češći. Njezina je majka vizažistica koja je svoju kćer prijavila na natjecanje Mini Miss Velike Britanije i Baby Miss. 40-godišnja majka opovrgava da je ovakvo uređivanje pomalo i pretjerano.

'Mnogi ljudi kritiziraju američka natjecanja ljepota, ali ja mislim da natjecateljice izgledaju predivno. To je veliki biznis i stvari se rade profesionalno', rekla je majka. 'Kada mlađe curice vide Madison, kažu da žele izgledati poput nje, tako da je ona uistinu idealna osoba kako bi promovirala ovo natjecanje', dodaje majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene