Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dogodilo se na putovanju

FOTO - UŽAS: Nije imala pojma što joj raste u nosu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko joj je tjedana iz nosa curila krv, a kada je otišla liječniku, ostala je u šoku.

Daniela Liverani vjerovala je kako joj iz nosa curi krv zbog puknute žilice. Ali kako ni dva tjedna nakon što se vratila s putovanja u jugoistočnoj Aziji krv nije prestala curiti, obratila se liječniku, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Ante Ćorušić - 3 Gost Dnevnika Nove TV Hoće li biti štrajka? Ravnatelj KBC-a Zagreb odgovara: "Liječnicima nikad nije bilo bolje" Liječnici spremaju štrajk - 1 Dnevnik Nove TV pita Podržavate li zahtjeve liječnika? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Ova 24-godišnjakinja iz Edinburgha, u nosu je primijetila i nešto tamno, ali je vjerovala da je to ugrušak krvi.

'Dva tjedna prije nego sam se vratila kući iz Azije, krv mi je počela curiti iz nosa. Ali, pala sam s motora pa sam mislila da mi je zbog toga pukla žilica. Nakon što sam došla kući, problem je prestao, ali nešto sam primijetila u nosnici. Pomislila sam da je to ugrušak krvi. Pokušala sam ga ispuhati i izvaditi prstima, ali nisam mogla.

Divovska pijavica 'usisala' crva

Kada sam se tuširala, ispao bi iz nosa, do moje gornje usnice. Otišla sam do ogledala kako bih provjerila što je to i tada sam shvatila da se radi o životinji', ispričala je Liverani.

U bolnici su joj pijavicu iz nosa vadili pola sata, a bila je dužine prsta. Liječnici objašnjavaju da joj je pijavica u nos mogla ući dok se kupala u rijeci ili ju je popila u čaši vode, ali bila zasigurno je bila mnogo manja kada je ušla u Liverani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene