Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u igraonici

Dječaka u električnom automobilu tijekom igre usmrtio strujni udar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom igre u električnom automobilu od strujnog je udara smrtno stradao 12-godišnji dječak.

Dvanaestogodišnji dječak umro je tijekom igre u električnom automobilu u velikom trgovačkom centru u Saudijskoj Arabiji.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

Incident se dogodio u nedjelju u večernjim satima pred očima druge djece koja su se u trenutku incidenta zabavljala u igraonici, javlja Emirates 24/7.

>> U manje od 30 dana drugi slučaj u Vinkovcima: Struja s krova vagona udarila 15-godišnjaka

Faisal bin Abdul Aziz Al Harthi bio je s roditeljima u kupovini. Zamolio je oca da ga pusti u igraonicu, što je on i učinio. Dječak se potom spustio na drugi kat centra. Nekoliko minuta kasnije, njegovim je roditeljima priopćeno da je on umro.

Iako uzrok smrti tek treba utvrditi, postoje opravdane sumnje da je 12-godišnjaka usmrtio strujni udar. Šokirana obitelj optužuje centar i igraonicu koji su nakon incidenta i dalje otvoreni za javnost. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene