Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgladnio i uplašen

Dječak pronađen u stanu s majkom mrtvom 5 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u sjevernom dijelu New Jerseyja u SAD-u, otkrila je mršavog 4-godišnjeg dječaka u stanu koji je s tijelom mrtve majke sam bio pet dana.

Kada je policija došla na izvid po dojavi domara zgrade koji je primijetio neobičan miris u stanu, ali nije mogao unutra ući, pronašli su izgladnjelog dječaka i njegovu mrtvu majku, piše NY Daily News.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zgrada - 1 Stan zvan čežnja I šupe idu za sulude svote, na rentanju strancima ogromne zarade: "Stanarina je počela sa 600 eura, a sad je 1000. Onda je nakon tjedan dana nazvao..." Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Dječak je rekao da je pokušao uzeti hranu iz frižidera, ali ga nije mogao otvoriti. Ravnatelj policije Daniel Zieser ispričao je i da je dječak majku premazivao losionom u nadi da će joj pomoći da se 'probudi'.

'Policajcu je rekao: U frižideru ima mnogo hrane, ali nisam mogao otvoriti vrata. Tužno je da nitko nije provjeravao kako je dječak, ni susjedi ni članovi obitelji', rekao je Zieser.

Tijelo je otkriveno nakon što je radnik koji održava zgradu izvijestio o neobičnom mirisu koji se širi iz stana. Vrata su bila odškrinuta, ali je s unutrašnje strane bio lanac kojim su bila zaključana zbog čega se u stan nije moglo ući. Tijelo majke je na obdukciji koja će dati više informacija o njezinoj smrti.

>> Godinama u sobi držala tijelo mrtve majke

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene