Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zaradila' više od 230.000 dolara

Godinama u sobi držala tijelo mrtve majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Penelope Sharon Jordan, 61-godišnjakinja s Floride, osuđena je na godinu dana zatvora jer je tijelo svoje mrve majke godinama držala u spavaćoj sobi kako bi i dalje mogla primati njezinu mirovinu. Državu je oštetila za više od 230.000 dolara.

Prema izvještaju policije Amerikanka im je, kada su u ožujku otkrili tijelo, priznala kako je njezina majka mrtva najmanje šest godina. Tijekom saslušanja ispostavilo se kako je Jordan svojoj sestri rekla kako im je majka umrla puno ranije, u prosincu 2001. Autopsija je pokazala kako je umrla prirodnom smrću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

61-godišnjakinja je na sudu priznala krivnju. Kazala je kako je tijelo zadržala da bi i dalje mogla ostvarivati njezina prava - socijalno osiguranje i vojnu mirovinu. Tijekom posljednjih šest godina od socijalnog osiguranja je primila 61.415 dolara i 176.461 dolara vojne penzije. Svih 237.876 dolara morat će vratiti u državni proračun.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene