Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otet na povratku iz škole

Dječak kojeg je oteo pedofil, pronađen zavezan za radijator

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnji dječak, pronađen je zavezan za radijator u jednom stanu, nakon što je dva sata ranije otet na povratku iz škole.

Dječaka su oteli 300-tinjak metara od kuće. Pronađen je nakon što je jedna od susjeda, koja je znala za njegov nestanak, čula kako viče i lupa na prozorsko staklo.

Pročitajte i ovo Roger Vangheluwe - 1 prekasno za optužnicu Zlostavljao nećake: Papa Franjo izbacio je belgijskog biskupa iz svećenstva zbog pedofilije David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

'Ruke su mu izgledale kao da su zavezane i imao je bijelu plahtu omotanu oko tijela. Pitala sam tko je u kući i rekao je 'nitko, muškarac je otišao i ostavio me', izjavila je za Daily Mail Jean Masih, nakon što ga je pronašla.

Policija je ubrzo oslobodila dječaka i odvela ga u bolnicu. Na sreću, iz bolnice tvrde da je dječak neozlijeđen.

Trojica muškaraca uhićena su u vezi s slučajem.

Stan u kojem je pronađen, navodno je bio okićen božićnim ukrasima, drvcem i zamotanim darovima. Blok zgrada u kojem se nalazi pripada udruzi koja pomaže u rehabilitaciji bivših kriminalaca.

Nekoliko sati nakon što je pronađen, dok su forenzičari još pregledavali stan, 200-tinjak prosvjednika se okupilo pred zgradom.

'Ljudi su jako ljuti. Policija kaže da to nije hostel za kriminalce, ali čuli smo da je unutra možda bilo pedofila', izjavio je organizator prosvjeda, Aaron Stevens.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene