Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi Zeland na nogama

Dječak (12) dobio dijete s 36-godišnjom majkom svog školskog kolege!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak sa Novog Zelanda, star 12 godina, postao je otac nakon što je dobio dijete s 36-godišnjom majkom svog školskog kolege.

Potresna priča stiže iz Novog Zelanda. Ondje je naime, 12-godišnjak postao otac. Dijete je dobio s majkom svog školskog kolege u Aucklandu, javlja New Zeland Herald.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12) Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj

Slučaj je otkriven kada se dječak obratio ravnatelju. 'Nećete biti sretni kada vam ispričam što sam učinio', rekao je dječak čiji identitet škola ni policija nisu željeli otkriti. Ravnatelju je tada ispričao kako je imao spolne odnose s majkom jednog prijatelja i da želi prestati.

>> Otkrila da je bila u braku s vlastitim ocem!

Njihov je odnos počeo u travnju prošle godine, kada je dječak imao 11 godina. Sin 36-godišnjakinje jedan je dan odlučio umjesto u školi, provesti kod kuće, a da isto učini potaknuo je i tada 11-godišnjeg dječaka. Tijekom tog dana, majka prijatelja dala je 11-godišnjaku da pije pivo i stupila s njim u spolni odnos.

36-godišnjakinja niječe seks

To se nastavilo događati sljedećih nekoliko mjeseci. Kada je dijete rođeno dječak je imao 12 godina. Nakon što je rođena, bebu je preuzela socijalna služba, a majka niječe da je između nje i dječaka bilo seksa.

Ovaj je slučaj podignuo na noge pravnu zajednicu Novog Zelanda jer prema njihovom zakonu nije moguće ženu optužiti i osuditi za silovanje. Maksimalna zakonska kazna za silovanje ondje je 20 godina, ali njome se predviđa samo osuđivanje muškarca.

Žene koje prisile muškarca na neželjeni seks, terete se samo za seksualni prekršaj. Sada se razmišlja o promjeni zakona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene