Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi oko nje znali...

Otkrila da je bila u braku s vlastitim ocem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena došla do šokantnog otkrića– nakon dugogodišnjeg braka otkrila je da je njezin pokojni suprug bio zapravo njezin biološki otac.

Njezin je muž umro u dobi od 60 godina, no nakon što su se počele širiti bizarne glasine o tome kako joj je suprug zapravo bio otac, istinu je odlučio reći njezin ujak, a glasine je potvrdio i DNK test. Žena je bila vidno šokirana kada je saznala da je čovjek s kojim je provela većinu života i s kojim ima troje djece, zapravo njezin otac, piše Emirates 24/7.

>> Vjenčali se skoro pola stoljeća nakon RAZVODA!

Naime, kada je ona začeta njezin je suprug imao samo petnaest godina. Do zbrke je došlo zbog toga što su je, kad je imala samo tri mjeseca, mladi roditelji predali baki i djedu na brigu. Kada je napunila devet godina shvatila je da je čovjek za kojeg je ona mislila da joj je otac zapravo njezin djed, a žena za koju je mislila da joj je majka, bila je njezina baka. Tada je otkrila i da je žena koja se predstavljala kao njezina teta bila njezina majka. No, oca nije poznavala.

Danas 60-godišnja žena smatra da je njezin suprug cijelo vrijeme znao da je oženio svoju kćer,ali da nije pronašao način da joj sve prizna. Nakon ovog strašnog otkrića je počela odlaziti na terapije kako bi se lakše pomirila s istinom.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Slika nije dostupna Konzervativna politika pred Vijećem Europe Hoće li se Hrvatska doista oglušiti na globalnu inicijativu za zdravlje žena?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene