Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crni dan u Varaždinu

Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

Hitna pomoć, ilustracija
Hitna pomoć, ilustracija Foto: Cropix
Jednogodišnja beba ozlijeđena je u nesreći koju je uzrokovala 23-godišnjakinja koja je autom neoprezno izlazila iz dvorišta uključujući se u promet.

Varaždinska policija izvijestila je kako je dvoje djece ozlijeđeno u prometnim nesrećama koje su se u četvrtak dogodile na području Varaždina.

​Do prve je došlo u 14.50 sati u Aninoj ulici kad se 23-godišnja djevojka upravljajući osobnim vozilom iz dvorišta uključivala u promet. Dolaskom do kolnika započela je skretanje u lijevo, a da prethodno nije propustila sva vozila koja su se kretala navedenom ulicom.

Tom je prilikom na prednji lijevi dio njezinog vozila, naletjelo osobno vozilo kojim je Aninom ulicom u smjeru ulice Franca Prešerna, upravljala 36-godišnjakinja.

Pročitajte i ovo Alex Batty intrigantan slučaj Nestali dječak uspio pobjeći nakon šest godina, otkrio gdje je bio i tko ga je oteo: "Bako, želim doći kući!"

U prometnoj su nesreći ozlijeđene obje vozačice te jednogodišnje dijete iz vozila 36-godišnjakinje. Medicinska im je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Druga nesreća, u kojoj je ozlijeđen 12-godišnji dječak, dogodila se oko 7.30 sati na Kapucinskom trgu.

Pročitajte i ovo Provjereno - 1 sramota institucija Vani minus dva, a ona u stanu bez grijanja, leži u vlastitoj mokraći i izmetu: "Molim vas, pomozite joj vi kad neće država"

Mladić (26) je upravljao osobnim vozilom prometnom trakom za skretanje u lijevo, zapadne kolničke trake Kapucinskog trga. Dolaskom do raskrižja s južnom kolničkom trakom navedenog trga, na kojem se prometom upravlja semaforom, ušao je u raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu za svoj smjer kretanja, skrećući ulijevo, a da pritom, iako je bio dužan, nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja ravno, također na znak zelenog svjetla na semaforu, upravljala 39-godišnjakinja.

Zbog toga je prednjom stranom vozila naletio na lijevu bočnu stranu vozila vozačice. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 12-godišnji dječak iz vozila vozačice te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene