Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolijao

Divlji 15-godišnjak terorizira sve oko sebe - Boje ga se i odrasli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetan je i maltretira djecu, otima im novac, prisiljava ih da kradu i ucjenjuju za njega. Njegovo je nasilje u subotu kulminiralo pokušajem ubojstva.

Velike je probleme Čačku donijela jedna mala osoba. 15-godišnji nasilnik S.N. uhićen je nakon što je u subotu navečer na gradskom trgu u Čačku nožem izbo dvojicu Čačana, od kojih jedan ima ozljede opasne po život, piše Kurur.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Da će do toga doći, bilo je samo pitanje vremena, svjedoče oni koje već godinama zlostavlja. Iako ima samo 15 godina već godinama terorizira i reketira čačanske učenike. Otima im novac, odjeću, tuče ih i maltretira, a njegov bijes osjetili su i stariji Čačani.

Krvavi obračun na gradskom trgu odigrao se u subotu oko 19:30 sati naočigled brojnih ljudi, među kojima je bilo i djece, jer se u neposrednoj blizini nalazi zabavni park za najmlađe.

'Sve se odigralo munjevitom brzinom. Jedan dječak na trgu ušao je u svađu s jednim muškarcem. Potom je uletio u prodavaonicu sportske opreme i pozvao ostale prijatelje, koji su ne trepnuvši nasrnuli na dvojicu ljudi. Poslije masovne tučnjave svi su se razbježali, a napadnuti mladić ostao ležati na pločniku u lokvi krvi, dok je drugom bila okrvavljena glava', uzrujano je ispričala jedna majka koja je s djetetom bila očevidac.

Dječak ubojica zgrozio svijet: 'U ovom slučaju ništa nije tipično'

Roditelji djece koju je maloljetni S. N. godinama maltretirao kažu da su jedva čekali da on završi osmi razred i ode iz škole. Međutim, njihove muke nisu prestale jer je on nastavio dolaziti na igralište i u školsko dvorište, a djecu je presretao i na ulici.

'On ih tuče, otima im novac za užinu, ucjenjuje ih da će dobiti batine ako u školu ne donesu onoliko novca koliko im on kaže. Čak je neku djecu prisiljavao da kradu i ucjenjuju za njega. Taj drznik ne preza ni od koga. Jednom je jedan roditelj otišao u školu da intervenira zbog maltretiranja svog djeteta, nakon čega umalo i on nije dobio batine. Jedini spas za djecu bio je da ga se klone, jer su znali da se od noža nije odvajao', priča Vesna S., majka djevojčice koja pohađa školu.

Roditelji kažu da su više puta prijavljivali incidente, ali da se ništa nije dogodilo. Sada se nadaju da će S. N. konačno biti kažnjen. Policija je priopćila da se S. N. tereti za pokušaj ubojstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene