Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon smrti vlasnika

Depresivna papiga liječi se Prozacom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvijek je tužno kada smrt razdvoji vlasnika i životinju, no nema puno slučajeva u kojima onaj koji ostaje tuguje toliko da se mora liječiti Prozacom.

Papiga po imenu Fred bila je toliko tužna zbog smrti svojeg vlasnika, da su joj veterinari morali prepisati životinjsku verziju antidepresanta Prozaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragična nesreća Strava kod Mostara: Muškarca usmrtili njegovi volovi Nasmiješena žena, Ilustracija TREĆI PONEDJELJAK U SIJEČNJU Je li danas doista najdepresivniji dan u godini ili kako smo nasjeli na foru

Naime, papiga si je u tuzi za vlasnikom iščupala svo perje s vrata te su veterinari primijenili ozbiljne mjere kako se ne bi ozlijedila. 

>> FOTO: I životinje tuguju

Njen vlasnik George umro je prije devet mjeseci, a papiga Fred je, čekajući da se pojavi, sjedila na prečki i tužno njihala glavu.

Stručnjaci za životinje smatraju da je papiga upala u duboku depresiju jer nije mogla shvatiti zašto njenog vlasnika više nema.

Farmaceutske kompanije potvrđuju široku upotrebu životinjskih antidepresanata, s papigama na vrhu liste životinja koje trebaju posebnu pažnju i pomoć.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene