Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alkohol za vođu

VIDEO Rodman i Kim rukovali se iznad boca votke sa svojim likom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove snimke iz Sjeverne Koreje pokazuju srdačan susret košarkaša i vođe, ali nitko ne zna kako zapravo izgledaju njihove privatne zabave...

Iako je nedavno dao pogubiti tetka pod optužbom da je, između ostalog, i previše pijančevao, vođa Sjeverne Koreje Kim Jong Un, nije se libio primiti više desetaka litara votke od svog prijatelja Dennisa Rodmana. Kamere su ih snimile kako se rukuju preko boca na kojima su ilustracije njih dvojice, objavio je Reuters.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

VIDEO Poslušajte kako Rodman pjeva Kim Jong Unu!

Rodman se u Sjevernoj Koreji nalazi povodom rođendana svog 'najboljeg prijatelja', najpoznatijeg sjevernokorejskog debeljuce. U intervjuu za CNN, nakon dolaska u tu zemlju, izgubio je živce na pitanje o zatočenom američkom misionarom Kennethu Baeu. Bae se, podsjetimo, nalazi zatvoren u jednom sjevernokorejskom zatvoru bez službene optužnice.

Nakon što je njegova obitelj osudila ovakvu Rodmanovu reakciju košarkaš se ispričao kazavši da je bio pijan.

'Želim se ispričati. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Bio je to jako stresan dan. Neki od mojih suigrača su odlazili zbog pritiska njihovih obitelji i poslovnih suradnika i moji snovi o košarkaškoj diplomaciji brzo su se raspali. Pio sam. To nije isprika, ali u trenutku intervjua bio sam uzrujan i shrvan. To nije isprika, ali je istina. Prvo se želim ispričati obitelji Kennetha Baea. Želim se ispričati svojim suigračima i menadžmentu. Osramotio sam puno ljudi. U ovom bih trenutku trebao znati bolje nego davati političke izjave. Iskreno mi je žao', poručio je Rodman. (I.D. / Totalsport)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene