Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na putu za solarij

U autu na 32°C ostavila djecu - 'Vrištali su uplakani i znojni, crvenih lica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dadilja Kristin Marie Jones (23) iz Portlanda, optužena je da je ostavila dvomjesečnu djevojčicu i trogodišnjeg dječaka u automobilu ispred solarija u trenutku kada je temperatura vani bila 32 stupnja.

Suđenje dadilji  Kristin Marie Jones je u tijeku, a kako se moglo čuti na sudu, ostavljanje djece u vrućem automobilu zbilo se u Portlandu, u svibnju, piše NY Daily News.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

15. svibnja, oko 14:30 sati na mjestu događaja zatekao se policajac. Čuo je kako u automobilu vrište djeca, a kada je pogledao unutra kroz prozor, imao je što i vidjeti. Dvoje uplakane djece crvenih lica i oblivene znojem.

Otvorio je vrata automobila i izvukao djecu. Policajac je posvjedočio kako je čak i kroz pancirku koju je imao na sebi, osjetio vrućinu koja je isparavala iz djeteta te kako se iz dječaka cijedio znoj.

Otac koji je sina ostavio u autu istraživao koliko životinji treba da umre u sličnim uvjetima

Nakon nekog vremena iz solarija je izašla Jones i uzela djecu te otišla s njima zajedno u solarij.

Dadilja je policajcu rekla kako je u automobilu, kada je ona iz njega izašla, s djecom bila njihova majka. Ali, kasnije se ispostavilo da je majka cijelo vrijeme bila na poslu, a Jones je kasnije priznala da je lagala.

Na sudu je kazala kako se ne smatra krivom. Suđenje se nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene