Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradala radnica

Crna Gora: Eksplozija u tvornici oružja, jedna osoba poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a sedam ozlijeđeno u nedjelju ujutro u eksploziji u tvornici oružja Tara u Mojkovcu, na sjeveru Crnu Gore.

Kako javljaju podgorički mediji, jaka eksplozija se dogodila u pogonu montaže, a stradala je radnica koja je radila u tom pogonu. Ozlijeđeni su zbrinuti u lokalnoj bolnici i njihovi životi nisu ugroženi.

Pročitajte i ovo Ilustracija neuništivi humor "Malo duže trajao od zadnjeg seksa"; "Cijela se Juga probudila prije nas": Urnebesni komentari Crnogoraca nakon potresa Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Ovo nije prva eksplozija u mojkovačkoj tvornici oružja. U veljači 2014. ozlijeđena je jedna radnica, a u listopadu iste godine teže je ozlijeđeno šest zaposlenih.

Ljudi zapaljeni i pretvoreni u žive baklje, više od 500 ozlijeđenih

U mojkovačkoj tvornici oružja proizvode se pištolji, puške, raketni motori, sredstva specijalne namjene koja koriste policijske i vojne snage.

Tvornica oružja Tara između ostalog proizvodi i raketne punjače za katapult sjedišta za avione MIG 21, MIG 23, SU 25, SU 27, MIG 29. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene