Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treći napad u tjednu

Čopor majmuna iščupao 10-godišnjaku crijeva: Preminuo je na putu do bolnice

Majmun langur
Majmun langur Foto: Afp
Čopor majmuna napao je i ubio desetogodišnjeg dječaka za vrijeme igre u blizini hrama u Indiji.

Čopor majmuna u napadu je iščupao crijeva i ubio desetogodišnjeg dječaka u blizini hrama u Indiji.

Kako navodi policija, dječaka je napao i ubio čopor majmuna dok se s prijateljima igrao u blizini hrama u Salkiju, malom selu u zapadnoj državi Gujarat.
Iako je prevezen u bolnicu, desetogodišnjak je tragično preminuo, piše Daily Mail

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka? Unakazila lice novoj curi svoga bivšeg dečka: Tek sada mogla bi u zatvor zbog novog prekršaja

"U napadu su mu iščupana crijeva. Odjurio je u svoju kuću te prevezen je u bolnicu. No po dolasku u bolnicu liječnici su ga proglasili mrtvim", rekao je dužnosnik lokalnim medijima i dodao da je ovo treći napad majmuna ovog tjedna.

"U selu je velika skupina majmuna, uključujući četiri odrasle jedinke, koji su bili uključeni u napade u proteklih tjedan dana. Dvoje od njih je spašeno. U tijeku su napori da se još jedan zatvori u kavez", rekao je šumski službenik Vishal Chaudhary i dodao da njegov tim već duže vrijeme pokušava uhvatiti životinje ubojice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Lista za orke Pjesmama pokušali otjerati agresivne orke: Jednu vrstu glazbe posebno ne vole

Majmuni languri inače nisu agresivni, no skupine koje čine isključivo mužjaci mogu postati agresivne jer se pojedinačna dominacija postiže agresijom i uspjehom u parenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene