Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama i kod susjeda

Djevojka (20) rodila bebu u WC-u autobusne stanice: "Upala je u školjku, bila je sva plava"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djevojka (20) rodila je dječaka u WC-u Glavne autobusne stanice u Beogradu, a pronašla ju je čistačica i odmah priskočila u pomoć.

Djevojka (20) rodila je dječaka u WC-u Glavne autobusne stanice u Beogradu, a pritom joj je u pomoć priskočila čistačica.

Pročitajte i ovo Teona Mango Večera od 402 eura Turistkinja koja je za 402 eura "pojela pola mora", ima novu objavu o računu s Hvara: "Ono kad tvoja objava napravi kaos na Balkanu"

"Čula sam kako netko viče 'upomoć', utrčala sam u WC i zatekla vrlo uznemirenu i izbezumljenu djevojku, potpuno izvan sebe", rekla je čistačica.

"Žena oko 20 godina već je rodila, a dijete je upalo u WC školjku. Izvadila sam bebu, bila je sva plava, crna. Uspjela sam je oživjeti", dodala je za Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Americi VIDEO Helikopteri gasili požar, u jednom trenutku se sudarili: Tri osobe poginule

Kako navodi, ubrzo je stiglo i osiguranje koje je pozvalo Hitnu pomoć. Čistačica je ispričala da im je telefonski rečeno kako podvezati pupčanu vrpcu, što su uspješno učinili i pričekali liječnike.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene