Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obećao pobjedu

Chavez podnio kandidaturu za predsjedničke izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez podnio je u ponedjeljak kandidaturu za predsjedničke izbore u listopadu.Po anketama Chavez ima veliku prednost, ali mnogo je birača još neodlučno i Capriles bi mu mogao biti opasan protivnik, smatraju analitičari.

Na putu u sjedište izbornog povjerenstva u Caracasu pratilo ga je na tisuće pristaša. Bio je to najveći skup potpore Cahvez otkako mu je prije godinu dana dijagnosticiran rak, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin (Foto: AFP) Predsjednički izbori u Venezueli Putin čestitao Maduru, SAD venezuelske izbore nazvao "farsom" Nicolas Maduro pobijedio na venezuelskim predsjedničkim izborima (Foto: AFP) Izbor predsjednika u Venezueli Nicolas Maduro pobijedio, oporba izbore ne priznaje: "Diljem zemlje bilo je 12.711 crvenih točaka"

>> Chavez se vratio u Venezuelu i objavio da je liječenje raka uspjelo

Chavez (57), očito dobra zdravlja, pjevao je i plesao pred mnoštvom i obećao pobjedu. Na izborima će se suočiti s bivšim guvernerom savezne države Mirande Henriqueom Caprilesom, kandidatom ujedinjene oporbe.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene