Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vodio i Nissan

Dao ostavku iz zatvora: Carlos Ghosn više nije na čelu francuskog Renaulta

Carlos Ghosn (Foto: AFP)
Carlos Ghosn (Foto: AFP) Foto: Afp
Francuski ministar financija Bruno Le Maire potvrdio je informaciju i dodao da je Ghnos ostavku potpisao u srijedu navečer.

Francuska vlada objavila je da je bivši čelnik Nissana Carlos Ghnos (64), koji je u zatvoru u Tokiju zbog optužbi za korupciju i malverzacija u poslovanju, podnio ostavku na mjestu čelnika uprave Renaulta

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano"

Francuski ministar financija Bruno Le Maire potvrdio je informaciju i dodao da je Ghnos ostavku potpisao u srijedu navečer.

"Vrijeme je da na čelo Renaulta dođe novo vodstvo", rekao je Le Maire tijekom Svjetskog ekonomskog foruma u švicarskom Davosu, prenosi CNN.

Francuska u vlasništvu Renaulta ima udio od 15 posto.

Carlos Ghnos uhićen je u Tokiju 19. studenog 2018., a nekoliko dana kasnije upravni odbor Nissana smijenio ga je s čela kompanije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene