Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na udaru kritika

Carla Bruni i Sarkozyjeva bivša složne: Nova prva dama je agresivna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carla Bruni-Sarkozy i Cecilia Attias, Sarkozyjeva bivša supruga, složne su o ocjeni da nova prva dama Francuske Valerie Trierweiler ima preagresivan stav.

'Ja se nisam žalila kada bi se u medijima pojavio članak koji mi se nije sviđao', kazala je Bruni aludirajući na česte kritike partnerice francuskog predsjednika Francoisa Hollandea na račun članaka u kojima se spominje. 'I imala sam samo dva savjetnika', dodala je Bruni komentirajući glasine kako Trierweiler u Elizejskoj palači ima od 4 do 6 savjetnika.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo Slika nije dostupna Bivša prva dama VIDEO Njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon ružnog prekida

>> Francuska: Prva dama podupire suparnika predsjednikove bivše družice

Nevjenčana predsjednikova supruga na udaru je kritika javnosti otkako je u javnost pustila indiskretan tweet koji je razljutio francusku političku elitu. Naime, između dva kruga parlamentarnih izbora Trierweiler je poželila sreću protivniku Segolene Royal koja je Hollandeova bivša partnerica i majka njihovo četvero djece.

Od tog incidenta Trierweiler se u potpunosti pritajila. Nije ništa pisala na twitteru i nije pratila Hollandea na klimatsku konferenciju u Brazil. 

Novu prvu damu prokomentirala je i bivša Sarkozyjeva supruga Cecilia Attias. 'Kada ste prva dma onda nemate izbora - uzmete i dobro i loše, ili ne uzmete ništa', kazala je Cecilia koja je bila prva dama Francuske od svibnja 2007. do listopada iste godine kada se razvela od Sarkozyja. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene