Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Britanija: Uhićeno još petero osumnjičenih za ubojstvo dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija koja istražuje ubojstvo jedanaestogodišnjega dječaka u Liverpoolu priopćila je da je uhitila još petero osumnjičenika, dok ponavlja pozive za pomoć u pronalaženju ubojice.

Policija u Merseysideu izjavila je da je u Liverpoolu
uhitila trećeg osumnjičenog, šesnaestogodišnjaka osumnjičenog za ubojstvo Rhysa Jonesa i saslušala ga u policijskoj postaji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićen i drugi sumnjivac u vezi s ubojstvom francuskih studenata Slika nije dostupna I dalje se traga za bombašem iz Remeta

Zamjenica načelnika policije Patricia Gallan rekla je da je ključ za rješenje tajne ubojstva u rukama mještana, dodajući da je razočarana odazivom građana: "Bilo je nekoliko poziva, ali nipošto dovoljno", požalila se. "Razočarana sam što nismo imali više poziva i zato pozivam građane da dođu i kažu nam tko je kriv za ubojstvo", rekla je Gallan.

Dječak je u srijedu ustrijeljen hicem u vrat dok se s prijateljima vraćao s treninga.

Detektivi kažu da je osumnjičenik mršavi dječak, bijelac, između 13 i 15 godina koji je vozio crni BMX bicikl, u tamnoj trenirci s kapuljačom i bijelim tenisicama.

U četvrtak su uz jamčevinu pušteni četrnaestogodišnjak i
osamnaestogodišnjak koji su bili uhićeni zbog sumnje da su počinili ubojstvo.

Ovo je najnovije među velikim brojem ubojstava čije su žrtve mladi ljudi diljem Velike Britanije koja su pozornost javnosti skrenula na ulično nasilje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene