Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I dalje se traga za bombašem iz Remeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija nastavlja potragu za nepoznatom osobom koja je jučer bacila dvije ručne bombe u dvorište obiteljske kuće Ivića Pašalića, nakon što je sinoć na slobodu pušten 40-godišnji muškarac kojega se dovodilo u vezu s bombaškim napadom.

Policija je jučer poslijepodne uhitila 40-godišnjaka, no ubrzo ga je pustila jer je utvrđeno da nije povezan s bacanjem bombi u dvorište predsjednika Hrvatskog bloka i nekadašnjeg visokog državnog dužnosnika Ivića Pašalić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Pravila se da je muškarac i zvala sudove da je postavljena bomba: Sad joj prijeti šest mjeseci zatvora Granatiranje grada Donecka Rat u Ukrajini Rusi objavili: "Najmanje 25 mrtvih u ukrajinskom granatiranju tržnice"; Prethodno udarili i na tvornicu oružja

Dnevni tisak danas javlja da je muškarac uhićen jer je imao isti motocikl i sličnu odjeću kao i nepoznata osoba koju je navodno snimila nadzorna kamera kako nešto baca u dvorište Pašalićeve kuće u zagrebačkom naselju Remete.

Načelnik Ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec kazao je danas da je policija do sada obavila obavijesne razgovore s desetak osoba te da se kriminalistička obrada nastavlja.

O mogućim motivima počinitelja u policiji nisu željeli nagađati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene