Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne znaju gdje je

Ne planira se spašavanje taoca kojim prijeti IS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika Britanija isključila je mogućnost upućivanja specijalaca u akciju spašavanja Britanca kojemu je na posljednjoj video snimci pobubljenja smrću zaprijetila Islamska država (IS), rekavši u ponedjeljak da nije poznato gdje se on i ostali taoci nalaze.

Na snimci objavljenoj u subotu, militanti IS-a zaprijetili su da će ubiti taksista Alana Henninga ako britanski premijer David Cameron nastavi podupirati borbu protiv njih.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Slika nije dostupna Borba s IS-om I Cameron spreman surađivati s Putinom protiv džihadista

Upitan zašto Velika Britanija nija poslala specijalce da spase Henninga, ministar vanjskih poslova Philip Hammond rekao je: 'Jednostavno, zato što ne znamo gdje je'.

'Kada bi to znali, naravno da bi razmotrili sve opcije', rekao je ministar BBC-u iz Pariza gdje je održana konferencija o koordinaciji napora u borbi protiv IS-a.

ISIS drži još 24 taoca!

Pripadnici IS-a već su ubili jednog Britanca, Davida Hainesa, i dvojicu Amerikanaca barbarskim odrubljivanjem glave što je izazvalo zgražanje diljem svijeta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene