Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTVRDIO TUSK

Čelnici zemalja EU-a dogovorili načela u pregovorima o Brexitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici 27 zemalja članica Europske unije sastali su se u subotu popodne u Bruxellesu na summitu čiji je cilj bio prihvatiti smjernice za pregovore o izlasku Velike Britanije.

Čelnici 27 zemalja članica Europske unije "jednoglasno" su usvojili glavna načela predstojećih pregovora s Ujedinjenim Kraljevstvom o Brexitu, objavio je u subotu na Twitteru predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

"Smjernice usvojene jednoglasno. Čvrst i pošten politički mandat EU-a 27-orice za pregovore o Brexitu je spreman", napisao je Tusk u poruci na društvenoj mreži tijekom izvanrednog summita u Bruxellesu.

Čelnici 27 zemalja članica Europske unije sastali su se u subotu popodne u Bruxellesu na summitu čiji je cilj bio prihvatiti smjernice za pregovore o izlasku Velike Britanije kojima se definiraju pregovarački okvir i pregovaračke pozicije i načela kojih će se EU držati tijekom pregovora. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene