Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živio s ljubavnicom

Brazilac zatočio suprugu u podrumu na 16 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilska policija je uhitila jednog 64-godišnjaka pod sumnjom da je svoju suprugu 16 godina držao zatočenom u podrumu dok je istodobno živio s drugom ženom u istoj kući.

Policija je reagirajući na anonimni poziv, upala u podrum kuće u Sorocabi u saveznoj državi Sao Paulo i tamo pronašla Sebastianu Aparecidu Groppo (64). Podrum površine 12 četvornih metara bio je prepun izmeta i mrtvih žohara, rekla je policijska inspektorica Ana Luiza Salomone.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati"

'Pronađena je bez odjeće, umotana u pokrivač', rekla je Salomone.

Joao Batista Groppo i žena s kojom je živio uhićeni su pod optužbom za ilegalno utamničenje. Groppo je policiji rekao da je suprugu zaključao u podrum zbog toga što je bila mentalno bolesna i agresivna.

Salomone je rekla da je, kako se čini, Groppo utamničio svoju suprugu u dva navrata, u ukupnom trajanju od 16 godina. Policija je priopćila da je Sebastiana Groppo u dobrom zdravstvenom stanju, premda pokazuje znakove psihičke nestabilnosti koji bi mogli biti uzrokovani dugotrajnim zatočeništvom. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene