Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brat i sestra se zaljubili pa se odlučili na vjenčanje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danielle Heaney i Nick Cameron imaju istog oca i različite majke. Odrasli su odvojeno, a susreli su se u kolovozu 2006. i odmah se zaljubili jedno u drugo.

Uskoro su postali ljubavnici. Danielle se zbog Nicka čak razvela od svoga supruga koji se sada brine o njihovoj četverogodišnjoj kćeri.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imaju četvero djece Incestuozni brat i sestra izgubili slučaj pred Europskim sudom Slika nije dostupna Nakon 5 godina veze Doznao da mu je trudna zaručnica sestra!

'Znam da je moja ljubav prema bratu pogrešna moralno i zakonski, ali ja se osjećam dobro dok sam zaljubljena u njega. Jedini način na koji se ovo može objasniti je da kažem da na dan kada sam upoznala Nicka, osjećala sam da sam napokon upoznala svoju srodnu dušu. Udala bi se za njega da mogu', rekla je 22-godišnja Danielle. 

'Moji su osjećaji vrlo zbunjujući. Zaljubljeni smo jedno u drugo, ali ponekad pomislim da mi je sestra. Mislim da stoga ne bi trebao biti zaljubljen', rekao je 28-godišnji Nick. 

Policiji ih je prijavila Nickova majka Susan, nakon što ih je zatekla kako vode ljubav. Sada gotovo i ne razgovara s njima.
Sud ih je upozorio da će morati u zatvor na dvije godine ako ponovno stupe u spolni odnos. 

Nakon devet mjeseci prisilne odvojenosti, par je ovaj tjedan ponovni susret proslavio šampanjcem, a Nick se planira ponovno useliti u Daniellin stan u Glenrothesu. 

Složili su se da neće voditi ljubav, ali kažu da su još očarani jedno drugim. Razgovarali su o tome da se presele u neku drugu državu u kojoj incest nije ilegalan. No, tvrde da djecu ne bi voljeli imati zbog straha od zdravstvenih problema koji mogu nastati usred incestnog odnosa.

'Devet mjeseci koje nisam mogao provesti s Danielle za mene su bili prava tortura', rekao je Nick. 

Opširniju priču o ilegalno zaljubljenom paru možete pročitati na Daily Mailu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene