Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brat albanskog premijera

FOTO 'Ja sam američki državljanin i ništa mi ne možete!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brat albanskog premijera Edija Rame, Orfi Rama, prvo je priveden pa uz ispriku i pušten na slobodu zbog sumnje da je upravljao dronom na kojem je visila zastava Velike Albanije tijekom utakmice srbijanske i albanske reprezentacije u Beogradu.

"Ja sam američki državljanin i ništa mi ne možete", prenose za Blic svjedoci koji su čuli Ramine riječi. Rama je uberzo nakon puštanja na slobodu napustio Beograd.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini" Slika nije dostupna Poraz nogometa Kako komentirate incidente na utakmici Srbija – Albanija?

Orfi Rama uhićen je u utorak navečer u Beogradu zbog sumnje da je organizirao indicent na utakmici Srbija-Albanija, pišu portali beogradskih listova Blic i Večernje novosti, a Radio-televizija Srbije (RTS) na svojoj internetskoj stranici, ne navodeći izvor, tvrdi kako ima potvrdu te informacije.

Na Facebooku su se međutim pojavile fotografije trojica makedonskih navijača s dronom koji vuče zastavu Velike Albanije pored stadiona i koji tvrde da su oni upravljali njime. Ta informacija nije i službeno potvrđena od srbijanskih vlasti. Riječ je o navijačima FC Shkupija.

 

Utakmica Srbija-Albanija prekinuta je u 44. minuti pri rezultatu 0:0 kad se nad terenom pojavila letjelica na daljinsko upravljanje, koja je nosila zastavu sa simbolima Velike Albanije.

Strani mediji u šoku: Slike kako Srbi pale zastavu NATO-a obišle svijet!

DAČIĆ BIJESAN - Evo što je poručio nakon utakmice!

Brat albanskog premijera uhićen je, navodno, u VIP loži stadiona "uz osnovanu sumnju" da je organizirao i vodio ovaj incident, a policiji je, kako tvrde beogradski mediji, pokazao putovnicu Sjedinjenih Američkih Država.

VIDEO Kaos u Beogradu: Prekinuta utakmica, tučnjava Srba i Albanaca, dron spustio zastavu 'Velike Albanije'!

Prema pisanju Večernjih novosti, Rama se, navodno, našao na stadionu Partizana na inzistiranje veleposlanika iz Europske unije, iako je bilo najavljeno da, po dogovoru nacionalnih nogometnih saveza Srbije i Albanije, na utakmici neće biti gostujućih navijača, osim službenih predstavnika.

U 42. minuti nad stadionom Partizana pojavila se letjelica na daljinsko upravljanje koja je nosila zastavu sa simbolima Velike Albanije i likovima, kako navode beogradski mediji, dvojice albanskih vođa s kraja 19. i početka 20. stoljeća Ismaila Qemalija i Ise Boletinija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene