Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U braku 70 godina

BRAČNI PAR PLAKAO U STANU Stigla policija i napravila genijalnu stvar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susjedi jednog starijeg bračnog para u Rimu pozvali su policiju jer su čuli plač i bolne uzvike.

Policija u Rimu, na poziv susjeda došla je provjeriti zašto se iz jednog stana čuje plač i jadikovanje. A ondje su suprotno očekivanju o kakvom fizičkom obračunu zatekli bračni par – 84-godišnju Jole i njezina 94-godišnjeg supruga Michelea koji plaču, ne zato što su u fizičkoj boli, nego zato što su usamljeni.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena

Par koji je u braku gotovo 70 godina već dugo nitko nije posjetio. Susjedi s kojima su se družili su se odselili, a zbog godišnjih odmora grad nije imao onoliko poznatih lica na koja su navikli. Osim toga, veoma su ih rastužili medijski natpisi u proteklo vrijeme, piše Huffington Post.

Policajci su fotografiju svoje 'intervencije' kod starijeg para objavili na Facebooku. Četvero policajaca koji su im pokucali na vrata Andrew, Alexander, Ernesto i Mirko skuhali su im večeru te proveli vrijeme s ugodnom razgovoru.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene