446030
446030
446030
446030
446030

BRAČNI PAR PLAKAO U STANU Stigla policija i napravila genijalnu stvar

Susjedi jednog starijeg bračnog para u Rimu pozvali su policiju jer su čuli plač i bolne uzvike.

 
 
 
 
Policija je usamljenom bračnom paru skuhala večeru (Foto: Facebook)
Policija je usamljenom bračnom paru skuhala večeru (Foto: Facebook)

Policija u Rimu, na poziv susjeda došla je provjeriti zašto se iz jednog stana čuje plač i jadikovanje. A ondje su suprotno očekivanju o kakvom fizičkom obračunu zatekli bračni par – 84-godišnju Jole i njezina 94-godišnjeg supruga Michelea koji plaču, ne zato što su u fizičkoj boli, nego zato što su usamljeni.

Par koji je u braku gotovo 70 godina već dugo nitko nije posjetio. Susjedi s kojima su se družili su se odselili, a zbog godišnjih odmora grad nije imao onoliko poznatih lica na koja su navikli. Osim toga, veoma su ih rastužili medijski natpisi u proteklo vrijeme, piše Huffington Post.

Policajci su fotografiju svoje 'intervencije' kod starijeg para objavili na Facebooku. Četvero policajaca koji su im pokucali na vrata Andrew, Alexander, Ernesto i Mirko skuhali su im večeru te proveli vrijeme s ugodnom razgovoru.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se