Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Braća Panić

FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Marko Markovic/Cropix
Srpska policija raspisala je tjeralicu za braćom Panić, kojima je predjsednik Srbije Aleksandar Vučić kum, a oni su objavili slike i snimke sa svojeg noćnog provoda u Zagrebu.

Braća Uroš i Miloš Panić, kojima je predsjednik Aleksandar Vučić Srbije kum, osumnjičeni su za organizaciju lanca prostitucije te je za njima policija raspisala tjeralicu.

Oni su pak pobjegli u Hrvatsku, a u noći s petka na subotu na društvenim mrežama odlučili objavljivati slike i snimke svojeg noćnog provoda u jednom zagrebačkom noćnom klubu.

Aleksandar Vučić Uroš i Miloš Panić (Foto: Nova.rs/Instagram/Screenshot)

Jedan od braće, Miloš, objavio je snimke iz kluba na kojima se vidi njegov brat Uroš, a njihova je lokacija potvrđena odgovarajućim snimkama koje je na svojem instagram profilu objavio noćni klubu u kojem su se tada nalazili.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Tucker Carlson - 3 Ljuti na američkog novinara Otkriveno što Kremlj misli o intervjuu s Putinom: "On je koristan idiot, ali je lijen i nepripremljen"

Pobjegli nekoliko sati prije uhićenja

Braća Panić uspjeli su pobjeći iz Srbije svega nekoliko sati prije no što su trebali biti uhićeni pa postoje sugestije da im je netko to dojavio, piše Nova.rs.

"Znamo da se zakoni i akcije MUP-a ne odnose na najbliže suradnike predsjednika Vučića, a braća Pavić to svakako jesu", rekao je srpski odvjetnik Božo Prelević.

"Očigledno je da im je netko dojavio i da ih je spasio", dodao je.

Aleksandar Vučić Uroš i Miloš Panić (Foto: Nova.rs/Instagram/Screenshot)

Umjesto Panića uhićen je Vuk Stanković, koji je na Instagramu postavio "oglase" za posao maserke nudeći plaću 100 eura dnevno, a preko jedne internetske stranice nudio je i usluge tantričke masaže, piše Nova.rs. 

Prema saznanju policije, cijene seksualnih usluga određivali bi osumnjičeni Panići i Stanković, koji bi od prostitutki uzimali 50 do 70 posto zarade, a one su te iznose dostavljale u jedan beogradski kafić ili su pak osumnjičeni sami odlazili po novac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene