Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos na autocesti

VIDEO Ispali milijuni: Nastala opća manija za novčanicama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći tijekom prometne špice u Hong Kongu, došlo je do sudara u kojem je sudjelovao i kombi koji je pravozio ogromnu količinu novca. Novac je u nesreći ispao na cestu i razasuo se posvuda, na opće veselje onih koji su se tamo zatekli.

Točan iznos koji se razasuo po cesti nije otkriven, no pretpostavlja se da je riječ o milijunima u kunskoj protuvrijednosti, prenosi Independent, pozivajući se na lokalne medije.

Pročitajte i ovo Poplave Hong Kong Crno upozorenje FOTO Crna oluja potopila Hong Kong: Najveća kiša u 140 godina poplavila ceste i uzrokovala velike odrone Slika nije dostupna poharao hong kong VIDEO Pogledajte zastrašujuću snagu tajfuna: Vjetar je ženu podignuo i odbacio nekoliko metara

Jedan taksi koji je prolazio pored mjesta događaja, zaustavio se i vozač je pohitao poslužiti se ponuđenim novcem na cesti, dok je jedna žena napustila mjesto nesreće s deset papirnatih 'cigli' u rukama, tvrde svjedoci.

Prema nekim fotografijama koje prenose lokalni mediji, jedan smotuljak novčanica na sebi je imao oznaku od oko 400.000 u kunskoj protuvrijednosti, a smotuljaka je bilo puno.

Ukupno je 20 do 30 osoba kupilo novac s ceste prije dolaska policije, koja je tek naknadno zatvorila taj dio prometnice i ograničila pristup svim građanima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene