Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sve završilo na sudu

Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prekida s dečkom transrodna žena Brianna Kingsley ostavila je svoje kirurški uklonjene testise da trunu u njegovom hladnjaku u staklenci. Kad ih je bacio, tužila ga je.

Sudac u Michiganu odbio je zahtjeve bivših ljubavnika koji svoje razmirice moraju rješavati na sudu više od godinu dana nakon prekida.

Brianna Kingsley (40), koja se identificira kao žena muslimanske vjeroispovijesti, na sudu je tražila da joj bivši dečko William Wojciechowski (37) pod hitno vrati njezine "uzorke ljudskog tkiva" koji se "nalaze u njegovu hladnjaku u staklenci pored jaja", a tražila je i odštetu od 6500 dolara.

Wojciechowski je testise bacio u srpnju nakon što su tamo stajali više od godinu dana i počeli se raspadati.

"Trunuli su u mom hladnjaku. Gadilo mi se to. Unutra držim hranu koju bih volio jesti. Nije ih držala u primjerenom spremniku", rekao je Wojciechowski.

Pročitajte i ovo Policija Kazneno prijavljen Mladić (18) prijetio ženi, na vrata mu pokucala policija: Nisu mogli vjerovati što su tamo pronašli

Sudac je zaključio da je Kingsley mogla u tih godinu dana otići po svoje testise da je željela.

"Ako su joj toliko važni, mogla je otići po njih, ali nije to napravila", rekao je sudac i odbio zahtjev Kingsley za povratom testisa i novčanom odštetom, piše Daily Mail.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene