Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivša supruga:

SEKS SKANDAL 'Bio je predator koji je moj život pretvorio u pakao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mračne tajne braka s britanskim političarem upletenim u seks skandal s maloljetnicom otkrila je njegova bivša supruga.

Bivša supruga britanskog zastupnika Simona Danczuka, koji je uhvaćen u seks skandalu s maloljetnicom, ispričala je kako ju je godinama zlostavljao, prisiljavao na seks i na uzimanje droga.

'Bio je seksualni predator koji je moj život pretvorio u pakao', tvrdi Sonia Rossington (39) koja je s Danczukom u braku bila 10 godina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog prijevare Bivši zastupnik i ministar za Europu osuđen na 6 mjeseci zatvora Slika nije dostupna Rat protiv droge neuspješan Bivši ministar zalaže se za legalizaciju svih droga



'Potpuno me kontrolirao. Bilo je to obiteljsko nasilje, ali samo bez batina. Iako bi me tijekom seksa vezao i bičevao jer ga je to uzbuđivalo. No, nikad me nije za pravo udario, možda zato jer bi bio previše drogiran', ispričala je za britanske medije.

Kazala je i kako je tražio da ga svaki dan kad dođe doma čeka pripremljeni joint i večera na stolu, a drogu je morala konzumirati i ona. Sonia tvrdi da je Simon često želio seks i dok je spavala a kada se pobunila kazao joj je: 'Ti si mi žena. Mogu se seksati s tobom kad god poželim'.

Sonia je upoznala Danczuka kada je imala samo 19 godina i danas priznaje da je njome manipulirao a ona ga se bojala. Ipak, uspjela se razvesti od njega 2010. i to samo zato jer je on našao drugu, no zaprijetio joj je da će je uništiti ako ikada progovori o njihovim mračnim, bračnim tajnama. Imaju i dvoje djece koja nakon očeva skandala razmišljaju o promjeni prezimena, kazala je Sonia Rossington.

Simon Danczuk danas priznaje kako mu je žao zbog eksplicitnih poruka koje je slao 17-godišnjoj Sopjeni Houlihan, a sve je pripisao svojem problemu s alkoholom te razvodu od druge supruge. Laburistička stranka mu je zbog skandala suspendirala članstvo, a razmatra se i izbacivanje iz stranke, piše Daily Mail.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene