Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo izgubila život

Vidite li ga? Bila nekoliko metara udaljena od predatora, a da to nije ni znala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena shvatila da je bila sam nekoliko metara udaljena od skrivenog predatora, tek nakon što je pregledavala fotografije s odmora.

Julia Sundukova (37) nije imala pojma da je nilski krokodil koji jede ljude vreba iza zelenila dok je bezbrižno hodala i fotografirala po Madagasakru. Tek kad se vratila u Rusiju, primijetila je skrivenu opasnu životinju.

Pročitajte i ovo Policija traži ovog muškarca U igri je kazneno djelo FOTO Ako poznajete ovog muškarca, odmah javite policiji: Pokušavaju mu ući u trag više od tri mjeseca Slika nije dostupna Ponijelo ih? Sramotna fotografija na društvenim mrežama: Mostovci predali potpise u Sabor i pohvalili se referendumom

Nilski krokodil napadne oko 745 ljudi tijekom godine, a 63% njegovih napada za žrtve ima smrtne posljedice, piše Mirror.

Ova fotografkinja istraživala je Nacionalni park Andasibe na Madagaskaru, dom veoma rijetkih i groženih životinjskih vrsta. U Nacionalnom parku nalazi se i nilski krokodil koji može težiti do 550 kilograma. Jedna je od najopasnijih životinja na planetu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene