Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponijelo ih?

Sramotna fotografija na društvenim mrežama: Mostovci predali potpise u Sabor i pohvalili se referendumom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnici Mosta u ponedjeljak su u Hrvatski sabor donijeli 82 kutije s potpisima koje su prikupili za svoje dvije referendumske inicijative "Odlučujmo zajedno" i "Dosta je stožerokracije". Pohvalili su se o tome na društvenim mrežama postom uz sramotnu fotografiju koju su obrisali nakon objave našeg teksta.

"Hvala svim našim volonterima i onima koji su dali potpis. Imamo referendum", pohvalili su se na Twitteru s fotografijom na kojoj su vješala i zastava s grbom s prvim bijelim poljem, kakav je korišten i u vrijeme NDH-a.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi"

Primijetili su to pratitelji Mosta na Twitteru pa komentirali kako ih je "malo ponijelo". Ista fotografija uz identičan tekst objavljena je i na stranici Mosta na Facebooku.

Nakon objave na našem portalu, Most je obrisao tvit. Na Facebooku su, pak, promijenili fotografiju pa status Mosta sad izgleda potpuno drugačije.

Fotografija s vješalima i grbom s prvim bijelim poljem nastala je vjerojatno na prosvjedu u Zagrebu u studenome prošle godine.

Donijeli potpise u Sabor

U ponedjeljak oko 11:30 sati zastupnici Mosta su donijeli u Hrvatski sabor 82 kutije s potpisima prikupljenim za raspisivanje referenduma. Radi se o inicijativama "Odlučujmo zajedno" i "Dosta je stožerokracije".

Za inicijativu "Odlučujmo zajedno" predana su 410.533 potpisa, a za "Dosta je stožerokracije" zastupnici Mosta su predali 409.219 potpisa, navode u stranci.

Osim testa s brojem potpisa, inicijativa će trebati proći i test ocjene ustavnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene